Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa națională de handbal feminin a României întâlnește reprezentativa Kazahstanului, marți, de la ora 12:00, la Yatsushiro

romania handbal feminin

Echipa națională de handbal feminin a României întâlnește reprezentativa similară a Kazahstanului, marți, de la ora 12:00, la Yatsushiro, în a treia rundă din grupa C a Campionatului Mondial, care se dispută în Japonia, potrivit Mediafax.

După două meciuri disputate, România ocupă locul 4 în grupa C, având două puncte. Tricolorele au cedat clar, sâmbătă, în primul meci, contra Spaniei, scor 16-31, însă s-au redresat contra Senegalului, duminică, scor 29-24.

Citește și: Klaus Iohannis își anunță prioritatea mandatului: Să nu vă așteptați să încetez războiul cu PSD

De partea cealaltă, Kazahstan este pe locul 6, ultimul, pierzând la diferență mare de scor primele două meciuri - cu Ungaria (15-39) și Muntenegru (21-30). Liderul grupei este Spania, cu patru puncte.

Înaintea meciului, luni, Federaţia Internaţională de Handbal i-a acordat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai bună jucătoare din anul 2018. Decernarea trofeului a avut loc luni, la Kumamoto, la pauza meciului dintre Congo şi Japonia, de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

După meciul cu Kazahstan, România va mai disputa două meciuri în grupa C: miercuri, contra celor din Muntenegru, și vineri, împotriva Ungariei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.