Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa naţională de minifotbal a României s-a clasat pe locul 4 la un turneu desfășurat în Slovacia

Fotbal
minifotbal

Echipa naţională de minifotbal a României s-a clasat pe locul patru la turneul desfăşurat la Galanta, în Slovacia, sub denumirea EMF Nations Games, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Echipa pregătită de Virgil Bejenaru a fost foarte aproape de calificarea în finală, cedând în semifinale la loviturile de la 7 metri (1-3) în faţa viitoarei câştigătoare, echipa Statelor Unite.

România a făcut parte din Grupa B, alături de Slovacia şi de Anglia, iar în cealaltă grupă au evoluat Ungaria, Bulgaria şi SUA.

Tricolorii au debutat cu un eşec la limită contra Slovaciei, scor 3-4, după ce au condus cu 2-1 şi 3-2, iar apoi au învins clar Anglia, scor 7-2. În semifinale, România a controlat jocul cu echipa SUA, a condus cu 1-0 şi 2-1, dar un gol primit din penalty şi altul dintr-o neatenţie, cedând la loviturile de departajare. În finala pentru bronz, România a întâlnit din nou Slovacia şi a condus cu 1-0 şi 2-1, dar gazdele au întors rezultatul, la fel ca în grupe, câştigând cu 3-2.

România se pregăteşte pentru Cupa Mondială din Emiratele Arabe Unite, de la Ras al Khaimah, de la finele lunii octombrie.

România, care a câştigat şase titluri de campioană continentală în perioada 2010-2015, iar la ultimele ediţii a fost vicecampioană (2018, 2022), a fost medaliată cu bronz la ultimul Mondial, în 2019, în Australia.

Pentru acţiunea din Slovacia, stafful tehnic, condus de antrenorul Virgil Bejenaru, a apelat la un lot format din 13 jucători:

Portari: Ionuţ Neacşa, Laszlo Klein;

Jucători: Andrei Nemiţanu, Mircea Popa, Mircea Ungur, Andrei Balea, Ionuţ Cheţan, Vasile Pop, Marius Balogh, Andrei Stoia, Andrei Ferik, Ovidiu Aramă şi Cătălin Tineiu.

Staff: Virgil Bejenaru (antrenor) şi Dan Ştefan Cojocaru (manager general).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.