Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa olimpică a României a ajuns la 100 de sportivi: SURPRIZA o reprezintă două jucătoare de tenis

Echipa Olimpică a ajuns la 100 de sportivi, a anunţat, vineri, COSR, subliniind că din lot vor face parte şi Monica Niculescu şi Raluca Olaru, care vor în turneul de tenis la dublu feminin.

"Echipa Olimpică a ajuns la 100 de sportivi. Ultimii tricolori care au fost incluşi în Team Romania sunt: Bianca Ghelber (atletism- aruncarea ciocanului), Andrea Miklos ( atletism, 400 m ), Alexandru Novak ( atletism, suliţă), Bianca Costea ( înot), Monica Niculescu ( tenis, dublu feminin) şi Raluca Olaru (tenis, dublu feminin)", a anunţat COSR.

Citește și: Elisabeta Lipă dă de pământ cu jucătoarele de tenis pentru că nu vor să joace la Olimpiadă: 'Eu nu pot să accept un asemenea comportament'

Potrivit sursei citate, înotătoarea Bianca Costea, născută în 26 ianuarie 2005, devine cel mai tânăr membru al Echipei Olimpice Team Romania. Ea este medaliată cu aur, la 50 m liber, la Festivalul Olimpic al Tineretului European Baku 2019 şi a primit un loc cotă din partea Federaţiei Internaţionale de Nataţie. La ziua începerii competiţiei Bianca va avea 16 ani 5 luni şi 27 de zile. Colegul ei de disciplină sportivă, David Popovici, va avea în ziua deschiderii Jocurilor 16 ani 10 luni şi 8 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.