Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elisabeta Lipă dă de pământ cu jucătoarele de tenis pentru că nu vor să joace la Olimpiadă: 'Eu nu pot să accept un asemenea comportament'

ziuanews.ro
elisabeta lipa

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat, joi seara, că refuzul jucătoarelor române de tenis de a participa în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august) este un comportament de neacceptat.

"Nu aş comenta nici ca vicepreşedinte al COSR, nici ca preşedinte de federaţie, aş comenta din postura de sportiv care a participat la 6 ediţii ale Jocurilor Olimpice. Este de neacceptat să refuzi să participi, eu nu pot să accept un asemenea comportament. Nu pot să cred că un sportiv care ajunge să practice înalta performanţă nu îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice. Pur şi simplu nu pot să accept acest lucru", a afirmat Lipă.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a anunţat, miercuri, că la concursul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo România va fi reprezentată doar în proba de dublu feminin de perechea formată din Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

Simona Halep, numărul 3 în clasamentul mondial, a anunţat săptămâna trecută că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza unei accidentări la gambă. De asemenea, alte două sportive române care aveau dreptul de a merge la Tokyo conform clasamentului WTA, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig, au refuzat participarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.