Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa Pandurii Târgu Jiu a reziliat contractele a patru jucători, după ce clubul a intrat în faliment

www.adevarul.ro
autocar Pandurii

Pandurii Târgu Jiu s-a despărţit în ultimele zile de patru jucători pe care i-a avut în lot în acest sezon. După mijlocaşul Ion David (19 ani), ultima clasată din Liga 2 şi-a întrerupt colaborarea şi cu portarul Iulian Dinu (21 ani), fundaşul Bogdan Vişan (18 ani) şi mijlocaşul Robert Lică (22 ani), anunță MEDIAFAX.

Citește și: FBI se implică în România! Anchetă de amploare, în colaborare cu Poliția Română

Dintre aceştia, Iulian Dinu este singurul care până acum a vorbit despre ceea ce a trăit la gruparea gorjeană şi motivele care l-au făcut să plece. Fostul portar al lui U. Cluj spune că s-a săturat să fie minţit săptămână de săptămână, să se schimbe în frig, să nu aibă niciun fel de condiţii şi tot jucătorii să fie criticaţi pentru evoluţia slabă a echipei.

Dinu nu a primit niciun ban de cinci luni. ”Am plecat de la Pandurii pentru că nu mai rezistam situaţiei de acolo, plecat la distanţă, fără bani, păcăliţi în fiecare săptămână că o să primim salariile, şi, după, toată lumea dădea în noi că nu avem rezultate. Toată lumea voia să fie bine şi frumos, iar noi nu eram plătiţi de cinci luni. Vorbesc de mine, alţii au făcut 12 luni deja, iar unii dintre noi jucam cu ghetele rupte, iar acum, când a venit iarna, ne schimbam în frig.” , a spus Dinu pentru ”Gorjeanul”.

Iulian Anghel Dinu a evoluat în acest sezon în opt meciuri pentru Pandurii Târgu Jiu. La clubul gorjean a ajuns în vară, după ce s-a despărţit de Universitatea Cluj. În cariera sa a mai evoluat la Dunărea Galaţi, Farul şi Delta Dobrogea Tulcea.

Citește și: Va fi gata până la 15 decembrie! Asigurările date de premierul Ludovic Orban

După 20 de etape desfăşurate din acest sezon al Ligii 2, Pandurii Târgu Jiu ocupă ultimul loc în campionat, cu doar 8 puncte acumulate, iar în ultima partidă programată în 2019 joacă sâmbătă, de la ora 14:00, la Timişoara, cu ASU Poli. Săptămâna trecută, Tribunalul Gorj a decis falimentul clubului Pandurii, însă conducătorii echipei au făcut contestaţie. Falimentul clubului poate deveni o certitudine până la reluarea campionatului, în luna februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.