Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa primăriei Sectorului 1 riscă să piardă două meciuri la 'masa verde': Cei de la Academia Rapid au folosit un fotbalist fără drept de joc

www.digisport.ro
Academia Rapid Giulești

Clubul Academia Rapid, sprijinit de Primăria Sectorului 1, a folosit un fotbalist fără drept de joc în meciurile câștigate cu AS Tricolor și CS Victoria.

“La Rapid nu am dreptul să joc. Nu mi-a sosit cartea verde. Stau până în ianuarie, sunt liber profesionist”, a spus Cristian Valentin Muscalu, conform gsp.ro.

Președintele Asociației Municipale de Fotbal București ( AMFB), Marian Lumînare, a admis că asociația pe care o conduce “l-a legitimat pe Muscalu din greșeală”, în data de 30 august. FRF anunță și ea că, în cazul în care AMFB l-a legitimat, “nu s-a respectat procedura regulamentară a legitimării unui jucător ce anterior a fost legitimat în afara țării”. Teoretic, pentru folosirea unui jucător fără drept de joc, Rapid trebuie să piardă cu 3-0 la masa verde partidele cu AS Tricolor (3-1 pe teren) și CS Victoria (3-0 pe teren)! Asta ar însemna că echipa din Giulești ar pierde 6 puncte din cele 26 obținute în 10 etape și ar pica de pe locul 1 pe 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.