Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa PSG a pierdut în fața lui Bayern München, golul decisiv fiind marcat de un jucător al academiei parisiene

Liga Campionilor

Capul de afiș al serii de marți în Liga Campionilor, dintre PSG și Bayern Munchen, s-a încheiat cu victoria bavarezilor cu 1-0, în manșa tur a optimilor de finală ale competiției. La 16 ani și 343 de zile, Zaire-Emery a devenit cel mai tânăr fotbalist din fazele eliminatorii în Champions League, scrie Mediafax.

PSG a fost învinsă prin golul lui Kingsley Coman, produs al academiei parisiene, care a marcat din careu în minutul 53, din centrarea lui Alphonso Davies, profitând și de o intervenție neglijentă a portarului Donnarumma.

Francezii au început meciul fără Kylian Mbappe, incomplet refăcut după o accidentare musculară. Acesta a intrat totuși în repriza secundă, în minutul 57, în uralele fanilor de pe Parc de Princes, revitalizând jocul gazdelor.

Bayern a fost foarte aproape de a majora scorul la 2-0, în minutul 64, când lovitura lui Choupo-Moting a fost deviată în bară cu o intervenție de reflex a lui Donnarumma, acesta fiind al doilea duel al celor doi, în doar 2 minute, ambele câștigate de portarul italian.

Donnarumma s-a evidențiat din nou la mingea trimisă cu capul de Pavard, la capătul cornerului obținut din faza anterioară, când italianul respinsese în bară (minutul 64).

PSG a preluat ușor inițiativa și Mbappe a marcat după un șut a lui Messi, respins de Sommer, însă golul a fost anulat pe motiv de offside evident.

Tribunele au explodat din nou la o nouă reușită a starului francez, Mbappe fructificând o pasă în fața porții venită la capătul unei incursiuni în viteză a lui Nuno Mendes.

Bucuria a fost însă de scurtă durată, reușita fiind anulată la intervenția arbitrilor din cabina VAR, care au sesizat o poziție de offside în faza de construcție.

Finalul de meci a fost dominat de gazde, care au irosit rând pe rând câteva ocazii de a egala, ultima după o lovitură liberă acordată în marginea careului, lateral dreapta, după un fault al lui Pavard, care a fost eliminat pentru cumul de cartonașe.

Bayern Munchen a câștigat în cele din urmă și pornește ca favorită la calificare în returul care va avea loc peste trei săptămâni, în Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.