Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa României a fost învinsă de formaţia Azerbaidjanului cu scorul de 1-0 în finala Campionatului European de minifotbal

Fotbal
minifotbal

Echipa României a fost învinsă de formaţia Azerbaidjanului cu scorul de 1-0, sâmbătă, în finala Campionatului European de minifotbal - EMF EURO 2022, la Kosice (Slovacia).

Unicul gol al partidei a fost înscris de Seimur Mamadov (25).

Tricolorii au dominat jocul şi au fost superiori la şuturile pe poartă (10-3) şi cornere (5-2), dar nu au reuşit egalarea.

România ratează titlul continental pentru a doua ediţie consecutivă, potrivit Agerpres.ro.

Bulgaria a obţinut medaliile de bronz, după 4-1 cu Kazahstanul în finala mică.

Precedentul Campionat European a avut loc în august 2018, la Kiev, în Ucraina, acolo unde România a jucat finala contra Cehiei, finală pierdută cu scorul de 1-4.

Din cauza pandemiei de Covid-19, echipa noastră naţională nu a mai participat la un turneu final din octombrie 2019, de la Campionatul Mondial, de la Perth (Australia). Acolo, România a ocupat locul 3, fiind cea mai bine clasată naţională europeană, primele două locuri revenind Mexicului şi Braziliei.

România este echipa cu cele mai multe titluri europene - şase (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015). Azerbaidjanul nu avea nicio performanţă notabilă în minifotbal până acum.

În total, 24 de echipe au participat la această a zecea ediţie a Campionatului European de minifotbal, împărţite în 6 grupe a câte 4 echipe. Primele două clasate din fiecare grupă, precum şi cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea, au obţinut calificarea în faza optimilor de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.