Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa Shiba Inu emite o alertă de înșelătorie pentru investitorii SHIB

The economic times
Shiba Inu

Echipa din spatele criptomonedei meme Shiba Inu (SHIB) a emis un avertisment public împotriva înșelătoriilor online în curs care vizează în principal investitorii altcoin interesați de jetoanele SHIB.

Alerta proactivă de escrocherie a venit sub forma unui tweet care detaliază diferitele metode folosite pentru a păcăli victimele nebănuite din comunitatea Shiba Inu, conform cointelegraph.com

 

Avertismentul mai spunea: „Un grup fals Shiba Telegram este distribuit pe toate rețelele sociale. Escrocii uzurpă identitatea unor conturi oficiale și creează utilizatori falși. Acești escroci răspund la postările generale.”

În timp ce Shiba Inu atrage aspiranți ai criptomilionari și miliardari , actorii răi și-au intensificat eforturile, vizând investitorii neprudenți pe platformele de socializare, inclusiv Twitter și Telegram. Unele dintre metodele comune folosite pentru a contacta potențialele victime sunt uzurparea identității conturilor oficiale și vizarea hashtag-urilor precum #shib #shibarmy #leash #shibaswap și #bone.

Mai mult, alerta de înșelătorie a lui Shiba Inu a evidențiat că comunitatea nu oferă niciun fel de promoții, inclusiv airdrops, bonusuri, cadouri sau cadouri. Ca regulă generală, se așteaptă ca investitorii să se abțină de la partajarea cheilor portofelului, a acreditărilor sau să se alăture și să urmărească conturi false de rețele sociale.

Inspirându-se din succesul lui Shiba Inu, numeroase jetoane cu tematică de câini au început să inunde piața cripto. Cel mai recent, SHIB a atins un maxim istoric de 0,000086 USD pe 28 octombrie, dar s-a chinuit să-și mențină valoarea.

Echipa de dezvoltare a lui Shiba Inu a dezvoltat și lansat și un alt token numit Doge Killer (LEASH), care a înregistrat, de asemenea, câștiguri de 130,3% recent.

Pe lângă adoptarea generală a tokenului , o comunitate în creștere de investitori a plasat SHIB în unele dintre cele mai populare schimburi de cripto, inclusiv Binance.US și Crypto.com .

Hipo- ul din jurul spin-off-ului Dogecoin ( DOGE ) este atribuit unei perioade extinse de piață taur care a returnat profituri mari pentru investiții de scurtă durată. După cum a raportat Cointelegraph, o investiție de 8.000 de dolari făcută de un manager de depozit de supermarket în vârstă de 35 de ani la începutul anului 2021 valorează acum peste 1 milion de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.