Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipaje mixte formate din poliţişti locali, jandarmi sau poliţişti vor patrula în Deva

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Echipaje mixte formate din poliţişti locali, jandarmi sau poliţişti vor patrula, din această lună, prin municipiul Deva, în baza unui protocol semnat marţi între Primăria Deva, Jandarmeria Hunedoara şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, scopul acestui demers fiind acela de a creşte gradul de siguranţă a populaţiei şi de a reduce infracţiunile din zonele cu probleme. "Este un pas foarte important. Sunt convins că exemplul municipiului Deva va fi urmat şi de alte localităţi. În următoarele zile se va vedea pe stradă rezultatul acestor protocoale de colaborare", a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, echipajele mixte vor executa acţiuni de patrulare pe jos sau cu autovehiculele pentru a supraveghea şi restabili, dacă este cazul, ordinea şi liniştea publică.

La rândul său, şeful Jandarmeriei Hunedoara, colonelul Robert Vîţă, a precizat că instituţia pe care o conduce are deja încheiate protocoale de colaborare cu toate primăriile care deţin structuri de poliţii locale în judeţ, scopul fiind asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă în comunităţile respective.

Printre zonele vizate de acţiunile patrulelor mixte se numără cele din vecinătatea unităţilor de învăţământ, zonele comerciale, de agrement, pieţele agro-alimentare, precum şi locurile unde există un pericol iminent de producere a unor situaţii de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.