Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipamente medicale de peste 880.000 lei, recepţionate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, printr-un proiect cu finanţare europeană

www.romedic.ro
Aparat ventilatie pulmonara

Echipamente medicale în valoare totală de peste 880.000 lei, achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană pentru gestionarea crizei sanitare generate de COVID-19, au fost recepţionate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Constantin Rădulescu.

Prin acest proiect au fost achiziţionate pentru Spitalul Judeţean Vâlcea dispozitive de administrare a oxigenului, echipamente de ventilaţie noninvazivă, antiseptice şi dezinfectanţi, potrivit Agerpres.

"Continuăm dotarea cu aparatură şi echipamente medicale a spitalelor vâlcene. Zilele trecute, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, au fost recepţionate alte trei loturi de echipamente medicale, achiziţionate în cadrul proiectului 'Întărirea capacităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea de gestionare a crizei sanitare COVID-19'. Este vorba despre 20 de dispozitive de administrare a oxigenului, patru echipamente de ventilaţie noninvazivă CPAP şi antiseptice şi dezinfectanţi, în valoare totală de 883.109,67 lei. Alte 7 loturi de aparatură şi echipamente medicale, cuprinse în acest proiect, urmează să ajungă la spital în perioada următoare", a spus Constantin Rădulescu într-o declaraţie de presă.

Proiectul, în valoare totală de circa două milioane de euro, este derulat de Consiliul Judeţean Vâlcea, cu finanţare din fonduri europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.