Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipamente medicale în valoare de aproape un milion de lei pentru Spitalul de Copii din Cluj-Napoca

unica.ro
copil spital

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca beneficiază de 12 noi echipamente medicale de înaltă tehnologie, în valoare de aproape un milion de lei, achiziţionate de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj din fonduri europene, anunță AGERPRES.

"Consiliul Judeţean Cluj a recepţionat 12 noi echipamente medicale ultramoderne care au fost deja livrate Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca. Este vorba despre două echipamente mobile digitale pentru radiologie, şase aparate pentru sterilizarea aerului - purificator de aer pe bază de plasmă, precum şi patru High-Flow Nazal - sistem de oxigenoterapie cu debit reglabil", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de CJ Cluj.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Potrivit sursei citate, valoarea noilor dotări este de 982.370 de lei, acestea fiind achiziţionate în cadrul proiectului cu finanţare europeană câştigat de CJ Cluj şi care vizează dotarea Unităţii de Primire a Urgenţelor din Spitalul de Copii, în contextul pandemiei COVID-19.

"Achiziţionarea acestor aparaturi de ultimă generaţie vine în sprijinul micilor pacienţi care se confruntă cu diverse probleme de sănătate sau care necesită investigaţii, permiţând medicilor din cadrul Spitalului nostru de Copii să realizeze o diagnosticare corectă şi să asigure tratamentul optim", a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, conform comunicatului menţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.