Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipamente medicale şi vehicule pentru a ajuta sistemul public de sănătate DONATE de Manchester United

www.worldsoccer.com
manchester united

Clubul de fotbal Manchester United a donat echipament medical şi vehicule pentru serviciile de curierat ale Sistemului naţional de sănătate (NHS), care luptă contra pandemiei de coronavirus din Marea Britanie, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Clubul din Premier League a precizat că va accepta orice solicitare din partea NHS pentru utilizarea facilităţilor sale de la stadionul Old Trafford, care se află pe o listă de rezervă ca centru temporar pentru donarea de sânge.

''O flotă de 16 vehicule este pregătită, alături de şoferi voluntari, să susţină operaţiunile de curierat ale NHS din zonă. United a donat de asemenea echipament medical şi consumabile către Salford Royal (Fundaţie a NHS), inclusiv echipament de protecţie, combinezoane şi alte produse medicale.

Clubul încurajează angajaţii săi să se ofere voluntari pentru NHS sau pentru comunităţile lor locale în timpul pandemiei. Angajaţii vor continua să fie plătiţi cu salariu întreg chiar dacă munca lor voluntară se suprapune peste orele de program'', se arată într-un comunicat al lui Manchester United.

Citește și: Un tratament anti-COVID-19 a avut succes la șase pacienți în stare gravă din Israel

Jucătorii lui Manchester United au acceptat să doneze 30% din salariile lor către spitalele locale şi serviciile de sănătate şi s-au alăturat jucătorilor de la alte echipe în campaniile de strângere de fonduri pentru NHS.

Alex Ferguson, cel mai de succes antrenor al lui United, şi-a exprimat recunoştinţa pentru recunoaşterea meritelor NHS, mai ales că în 2018 a suferit o operaţie pe creier din cauza unei hemoragii craniene:

''Sunt încântat să văd recunoaşterea importanţei NHS, aşa cum am făcut eu acum doi ani când ei mi-au salvat viaţa. Răspunsul la această pandemie a fost magnific şi m-a făcut mândru modul în care clubul şi poporul britanic au făcut corp comun pentru a ajuta. Foarte bine''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.