Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipele de handbal feminin Măgura Cisnădie şi SCM Râmnicu Vâlcea şi-au aflat adversarele din turul III al European League

Facebook
handbal minge

Echipele de handbal feminin Măgura Cisnădie şi SCM Râmnicu Vâlcea şi-au aflat, marţi, adversarele din turul III al European League, după tragerea la sorţi de la Viena. Deşi eliminată în turul II de Malaga, Gloria Buzău ar putea reintra în competiţie, după ce a depus un protest la EHF, privind intrarea pe teren a unei jucătoare care nu era trecută pe foaia oficială de joc.

Potrivit tragerii la sorţi de marţi, Măgura Cisnădie va întâlni formaţia ungară Siófok KC, iar SCM Râmnicu Vâlcea va juca în compania echipei suedeze H 65 Höörs HK.

Cele două echipe româneşti au fost repartizate direct în turul III şi au făcut parte din prima urnă valorică la tragerea la sorţi, potrivit News.ro.

Sunt cunoscute 23 de echipe din cele 24 care vor juca în turul III, iar ultima va fi aflată după o decizie a EHF Court of Handball, în urma unui protest depus de Gloria Buzău.

Echipa buzoiană a fost învinsă în returul de sâmbătă, în deplasare, de formaţia Malaga, cu scorul de 30-24, după ce în tur, Gloria câştigase cu 32-31. Malaga a obţinut normal calificarea, însă echipa Gloria Buzău a reclamat folosirea unei jucătoare adverse care nu ar fi fost trecută pe foaia oficială de joc şi, mai mult, Medeiros a fost şi autoare a unui gol.

Astfel, dacă EHF îi va da dreptate echipei Gloria, aceasta ar obţine calificarea la ”masa verde” şi ar deveni a 24-a echipă din turul III. În acest caz, Gloria Buzău va întâlni formaţia ungară Motherson Mosonmagyarovari KC, care va fi, de asemenea, şi adversara formaţiei Malaga, dacă EHF va decide în favoarea ibericelor.

Dubla manşă eliminatorie din turul III va avea loc în 3-4 şi 10-11 decembrie, iar partidele din grupe se vor derula din ianuarie 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.