Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipele lui Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky se vor lupta la 'Bătălia Moldovei 2', eveniment care va avea loc în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ

captura youtube
Catalin Morosanu

Sala Polivalentă din Piatra Neamţ vă găzdui Bătălia Moldovei, în data de 27 septembrie, de la ora 20:00, spectacolul sportiv de K1 pus în scenă de Dynamite Fighting Show şi care îi va avea cap de afiş în acest an pe Cătălin Moroşanu şi Remy Bonjasky, scrie MEDIAFAX.

Citește și: Sondaj: Klaus Iohannis, de neoprit în cursa către Cotroceni! Surpriza de pe locul doi

În urmă cu un an, DFS organiza, la Piatra Neamţ, meciul de retragere al lui Cătălin Moroşanu din zona Moldovei, în faţa a peste 3.500 de spectatori.

“Faptul că am primit atât de multă susţinere, a contat mult pentru mine în alegerea oraşului pentru a doua ediţie din Bătălia Moldovei”, a explicat Cătălin Moroşanu.

Dacă în 2018 a fost propus un format cu meciuri open, practic în care categoria nu conta, de data aceasta, DFS vine cu un nou concept. O confruntare pe echipe, în care căpitani vor fi doi luptători de renume, Cătălin Moroşanu şi Remy Bonjasky.

Citește și: Ieșire scandaloasă a unui fost candidat USR, în legătură cu cazul de la Galați: ‘Panarama aia mică și-a tras-o până a rupt-o ăla’

“Practic, fiecare dintre ei îşi va forma câte o echipă. Vor fi cinci meciuri, iar echipa care ajunge prima la trei victorii este declarată învingătoare. Atât Cătălin, cât şi Remy, au libertate în a-şi alege sportivii pentru o confruntare cât mai puternică”, a explicat managerul Dynamite Fighting Show, Alin Huiu.

Numele sportivilor care reprezintă fiecare echipă vor fi anunţate în cadrul unei conferinţe de presă, care va avea loc la mijlocul lunii august în Piatra Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.