Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipele României obțin victorii consecutive la Campionatele Europene de Tenis de Masă Under-15 și Under-19

Echipele României au câştigat, sâmbătă, toate cele patru meciuri jucate în grupele Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori U15 şi U19 de la Gliwice (Polonia), potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă, scrie Agerpres.

La Under-19, echipa masculină a României a învins Olanda cu 3-1 şi a câştigat Grupa A cu maximum de puncte. După 3-0 cu Suedia şi 3-1 cu Spania, în meciul cu olandezii punctele tricolorilor au fost aduse de Eduard Ionescu (două) şi Iulian Chiriţă.

În competiţia feminină, România a câştigat Grupa A cu trei victorii, 3-0 cu Spania, Belgia şi Suedia. În duelul cu Suedia, Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu au adus punctele victoriei.

La Under-15, România a încheiat pe locul secund în Grupa B, cu cinci puncte, după Polonia (şase puncte). După 3-0 cu Bulgaria şi 2-3 cu Polonia, România a trecut sâmbătă de Anglia cu 3-0, punctele fiind reuşite de Robert Podar, Robert Istrate şi de perechea Robert Podar/Robert Istrate.

În întrecerea feminină, România a câştigat Grupa D cu maximum de puncte, în urma victoriilor cu Serbia (3-0), Ungaria (3-1) şi Belgia (3-0). În disputa cu echipa Belgiei punctele României au fost aduse de Andreea Băiaşu, Andreea Jifcu şi de perechea Andreea Jifcu/Vivien Tamaş.

La ediţia de anul trecut, de la Belgrad, bilanţul delegaţiei României a fost de 6 medalii de aur, 1 de argint şi 3 de bronz. La Under-19, bilanţul a fost de 4-1-3, iar la Under-15 de 2-0-0.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.