Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecologiștii cer guvernului să nu se implice în `salvarea` Blue Air

tripsta.co.uk
blue air

Opțiunile în cazul BLUE AIR sunt extrem de limitate în condițiile în care întreaga construcție a companiei s-a facut prin deposedarea statului român de piețele cele mai profitabile şi sume consistente acordate nejustificat, cu acordul şi sprijinul tacit al instituțiilor acestuia, susține Dănuț Pop, Preşedinte PER.

Prelungirea agoniei BLUE AIR va genera efecte extrem de paguboase: destinatiile Spania si Italia, extrem de profitabile prin serviciile acordate cetatenilor români din diaspora vor fi preluate de companiile low cost straine, suma garantata de statul român nu va mai fi recuperată vreodată, totalul datoriilor curente ale companiei vor creste, pasagerii se vor afla in nesiguranta.

Combinațiile ciudate pe care incearca sa le construiasca prin aliante si code- shareing vor avea acelasi efect, respectiv escaladarea pierderilor si a pagubei totale pentru banul public. Soluția PER se îndreaptă spre consolidarea companiei naționale TAROM!

Statul nu trebuie să cumpere actiuni ale BLUE AIR! Statul trebuie sa preia leasingul aeronavelor BOEING 737 MAX prin negociere directă cu proprietarii de aeronave, sa-si mareasca astfel flota si sa fie in masura sa pastreze destinatiile profitabile exploatate de BLUE AIR! Impreuna cu avioanele, TAROM va prelua fara costuri, personalul tehnic si navigant extrem de bine pregatit! Conditionat de selectarea unei echipe de profesionisti, din care sa dispara dealerii de masini si tigle de acoperisuri, TAROM poate fi salvat si readus in zona de profit! TAROM va putea returna esalonat din profit sumele datorate de BLUE AIR, urmare a neglijentei instituțiilor statului român

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.