Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecologiștii îl acuză de populism pe Costel Alexe

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Președintele PER, Dănuț Pop, a precizat, într-un comunicat de presă, că actualul Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor este departe de a fi mâna de fier care sa repare și să salveze mediul înconjurator din România.

„Liberalul Costel Alexe este doar un amator de senzații tari care profita de valurile dezbaterilor pe tematica deșeurilor și a tăierilor de păduri. Trage de timp și profită de precampanie, accentuând un ping-pong conflictual între minister și administrațiile locale pe problemele de mediu. Mai face câteva poze cu elevi ecologiști si continua cu transmisiunile din pădure, prin care ne spune cât de mult se defrișează. Noi nu contestam apucăturile sale de ecologist în vogă, dar poate ar trebui sa-i spună cineva că toată România știe situația tăierilor ilegale și că este momentul să se acționeze concret.

Cirește și: Sondaj INCREDIBIL! Ce preferă româncele când aleg destinația de vacanța - 63% dintre femei doresc acest lucru...

Ordonanța de urgență sau asumarea răspunderii sunt două instrumente politice sigure, prin care se pot face schimbări majore pentru salvarea pădurilor ori pentru rezolvarea problemelor generate de deșeuri.

Ultima sa declarație privind încătușarea celor care taie pădurile, excede atribuțiilor sale de ministru și nu va determina sub nicio formă justițiarii să deranjeze mafia pădurilor din România, pe care ani la rând au vegheat-o, scoțând ochii romanilor cu mici capturi nereprezentative. Schimbarea legislației este principala rezolvare a problemelor de mediu, iar proiectul legislativ din Parlament, al Partidului Ecologist Român, așteaptă sa fie adoptat in acest sens. Restul este populism”, se arată într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.