Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Economia Iranului se prăbușește, pe fondul sancțiunilor americane. Moneda a pierdut jumătate din valoare. Parlamentul a demis miniștrii Finanțelor și Economiei

iran sancituni

Parlamentul iranian l-a înlăturat, duminică, din funcţie pe ministrul Finanţelor şi Economiei, pe fondul prăbuşirii monedei şi a deteriorării situaţiei economice. Economia Iranului este afectată de şomajul ridicat şi, din luna aprilie şi până în prezent, rialul şi-a piedut jumătate din valoare, anunță news.ro

Suntem în pragul unui moment istoric! Apare o nouă categorie mijlocie la nivel mondial. Care este situaţia în România

Statele Unite au impus anumite sancţiuni, care au intrat în vigoare la începutul lunii august şi un al doilea set, care vizează industria petrolieră, va intra în vigoare în noiembrie.

Comandantul Gărzii Revoluţionare a spus că Iranul are de-a face cu provocări „unice”, în timp ce ministrul de Externe a acuzat SUA că duc „un război psihologic” cu ţara sa.

Înlăturarea ministrului Finanţelor şi Economiei a fost făcută de Parlament cu 137 de voturi la 121, potrivit presei de stat citate de Reuters.

Primele imagini de la cununia civilă a lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea: Cine s-a remarcat la eveniment

Această măsură este cea mai recentă dintr-o serie care a vizat personalul de top din zona economică. La începutul lunii august, ministrul Muncii a fost înlăturat din funcţie, iar luna trecută, preşedintele Hassan Rouhani l-a înlocuit pe conducătorul băncii centrale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.