Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Primele imagini de la cununia civilă a lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea: Cine s-a remarcat la eveniment

stiripesurse.ro
cununie civila Valentin Dragnea

Fiul lui Liviu Dragnea este, oficial, un bărbat căsătorit! Ștefan Valentin Dragnea s-a însurat cu aleasa inimii lui, Gina Alexandra Tătulescu, fiică de preot. Primele emoții pentru tinerii căsătoriți au avut loc la sediul Primăriei, acolo unde s-a săvârșit cununia civilă.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini de la cununie. Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a oficiat ceremonia, unde au asistat doar 20 de oameni. Mare fan al Rapidului, Liviu Dragnea s-a remarcat prin sacoul său vișiniu, la care și cravata a fost de aceeași nuanță.

Citește și: Dezvăluire grea! Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea și cu ce se ocupă tatăl miresei lui Ștefan Valentin Dragnea .

Mireasa a purtat o rochie decoltată, iar ginerele un sacou albastru, la care a asortat o pereche de pantaloni crem. Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a ales o rochie albastră, în ton cu sacoul ginerelui.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.