Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ed Sheeran anunță lansarea noului său album, 'Equals', la 29 octombrie

UTV
Ed Sheeran

Cântărețul britanic Ed Sheeran a anunţat joi lansarea celui de-al patrulea său album de studio, intitulat "Equals" , în data de 29 octombrie, relatează EFE.

Este ceea ce a confirmat însuşi artistul pe contul său de Instagram unde a anunţat totodată că este şi autorul unei "părţi" a copertei albumului, pe care în afară de semnul egal '=' realizat pe un fond roşu stropit (în stilul pictorului Pollock) sunt desenaţi fluturi ce simbolizează "o nouă viaţă", potrivit agerpres.ro.

Ed Sheeran a realizat coperta "în timpul izolării stropind pur şi simpu cu vopsea o bucată de pânză", inspirat de schimbările apărute în viaţa sa în aceşti ultimi patru ani, precum "căsătoria, venirea unui copil sau pierderea unui prieten".

Artistul a admis că "Equals" este rezultatul unui proces "minuţios" şi materializat în 14 cântece. Primul dintre ele, "Bad Habits", a fost lansat pe 25 iunie şi se menţine de şapte săptămâni consecutiv în topul celor mai ascultate piese din Marea Britanie.

De asemenea, Ed Sheeran a interpretat live pe Instagram şi a lansat simultan pe platformele digitale piesa "Visiting Hours", dedicată unui prieten care a decedat anul trecut. Următorul single de pe acest album va fi lansat pe 10 septembrie.

Cu câteva zile înainte, pe 2 septembrie, Ed Sheeran va oferi un concert restrâns pentru 2.000 de spectatori, la O2 Shepherd´s Bush Empire din Londra, pentru a marca împlinirea a zece ani de la lansarea primului album '+', din această tetralogie matematică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.