Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ed Sheeran, Imagine Dragons și Yungblud se numără printre artiştii de la gala MTV Europe Music Awards

UTV
Ed Sheeran

Ed Sheeran, Imagine Dragons, Yungblud, Griff şi Girl in Red se numără între artiştii care vor susţine recitaluri la gala MTV Europe Music Awards ce va avea loc pe 14 noiembrie la Budapesta.

Sheeran s-a vindecat recent de Covid-19 şi a primit undă verde pentru a participa la emisiunea „Saturday Night Live” (NBC) după carantină.

Artistul englez a fost nominalizat la cinci categorii şi va cânta acum pentru a treia oară la EMA. În 2015, el a cântat şi a găzduit ceremonia de la Milano, după ce susţinuse un recital cu un an înainte la gala de la Glasgow.

Imagine Dragons, nominalizat pentru două premii anul acesta, va urca pentru a doua oară pe scena EMA. Grupul rock a lansat anul acesta cel de-al cincilea album, „Mercury – Act 1”, şi va prezenta noul single „Enemy” împreună cu rapperul J.I.D.

Yungblud, nominalizat la categoria „best alternative”, va fi prezent a doua oară la gală, iar debutantul Griff a fost nominalizat pentru „best push” şi „best new”. Proiectul indie pop norvegian Girl in Red îşi va face de asemenea debutul la EMA, unde e nominalizat la categoria „best push”.

Cântăreţul canadian Justin Bieber a primit cele mai multe nominalizări - opt - pentru gala MTV Europe Music Awards, potrivit News.ro.

Ceremonia de acordare a premiilor va avea loc la Papp László Budapest Sportaréna şi va fi transmisă în direct de MTV în 180 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.