Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eddie Murphy, în negocieri cu Netflix: Suma incredibilă pe care actorul o cere pentru o serie de spectacole de stand-up

Actorul Eddie Murphy negociază un contract de 70 de milioane de dolari cu Netflix pentru o serie de spectacole de stand-up, anunță platforma TMZ citând surse confidențiale, potrivit Mediafax.

Eddie Murphy și-ar dori să revină pe scenă pentru stand-up comedy, spun cei de la TMZ. Cei de la Netflix sunt în discuții cu actorul pentru o serie de materiale speciale iar cifra înaintată în discuții pare să fie aceea de 70 de milioane de dolari.

Citește și: Cutremur de surprafaţă de 5,3 grade, produs în Atena - USGS

Cifra exactă nu a fost confirmată. Totuși, pe cât de exagerat pare la prima vedere, Dave Chappelle a obținut 60 de milioane de dolari pentru trei momente speciale de stand-up pe Netflix, în 2017, iar Chris Rock a susținut două apariții speciale pentru 40 de milioane.

Citește și: Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" şi "Beverly Hills Cop". Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" şi "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest. În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.