Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eden Hazard: 'Karim Benzema este cel mai bun atacant din lume la ora actuală'

www.agerpres.ro
Karim Benzema

Eden Hazard(28 de ani) a avut cuvinte de laudă pentru colegul său de la Real Madrid, francezul Karim Benzema, despre care spune că este cel mai bun atacant din lume la ora actuală, potrivit Mediafax.

"După ce am jucat alături de el pentru trei sau patru luni, cred că este cel mai bun atacant din lume la ora actuală. Pe lângă rolul său de atacant, face și alte lucruri bine", a declarat Hazard pentru presa belgiană, citat de Marca.

Hazard a vorbit și despre situația de la echipa națională a Franței, unde Benzema nu mai este acceptat în lot din anul 2015: "Îmi pare rău pentru el. E mereu mai simplu să joci împotriva unei echipe care nu-l are pe Benzema".

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Întregul scandal din jurul lui Benzema a izbucnit în 2015. Karim a fost reţinut de către poliţia franceză şi plasat în custodie, din cauza acuzaţiilor de complicitate în cazul de şantaj în care mai multe persoane, printre care şi Djibril Cisse, l-au ameninţat pe Valbuena că vor face publice imagine erotice cu el şi partenera sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacă nu primesc o sumă de bani. Pe 11 iulie 2017, Curtea de Casaţie de la Paris i-a dat câştig de cauză lui Benzema.

În urma scandalului, Karim Benzema nu a mai fost convocat la naţionala Franţei şi a ratat, inclusiv, EURO 2016 şi CM 2018. Până în 2015, atacantul de la Real Madrid adunase 81 de selecţii şi 27 de goluri marcate la prima reprezentativă a Franţei. Mathieu Valbuena a fost de asemenea suspendat din echipa naţională.

În acest sezon, Karim Benzema (31 de ani) a evoluat în 15 partide pentru Real Madrid, reușind 11 goluri și cinci pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.