Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eden Hazard pare tot mai aproape de plecare la Real Madrid - Ar rămâne la Chelsea doar dacă se califică în Liga Campionilor

Goal.com
Eden Hazard

Eden Hazard (28 de ani) pare tot mai aproape de plecare la Real Madrid în această vară, însă belgianul spune că va rămâne la Chelsea cu o condiţie - londonezii să se califice în Liga Campionilor potrivit news.ro

Cu belgianul integralist, Chelsea a remizat, duminică, pe terenul lui Manchester United, scor 1-1. Cu două runde înainte de final, echipa lui Sarri ocupă locul patru, care îi asigură, teoretic, prezenţa în grupele Ligii Campionilor în sezonul următor: "Chelsea este una dintre cele mai mari echipe din lume, iar eu vreau să joc în Champions League. Şi vom reuşi!", a spus Hazard, la finalul meciului de pe Old Trafford, pentru Sky Sports.

În perioada recentă, presa din Spania a scris că Hazard va semna cu Real Madrid în această vară, Florentino Perez fiind dispus să ofere 100 de milioane de euro lui Chelsea şi un salariu anual de 16.8 milioane de euro internaţionalului belgian. Totuşi, decarul lui Sarri poate rămâne pe "Stamford Bridge" dacă Chelsea nu se încurcă în ultimele două meciuri din Premier League, cu Watford (acasă) şi Leicester (în deplasare).

După 36 scurse din campionatul din Anglia, Chelsea ocupă locul 4 în campionatul din Anglia, cu 68 de puncte. Arsenal şi Manchester United forţează se află, de asemenea, în lupta pentru un loc în Champions League, având 66, respectiv 65 de puncte.

Decarul lui Chelsea evoluează din 2012 la Chelsea, el fiind transferat de la Lille, pentru 35 de milioane de euro. A fost desemnat cel mai bun tânăr jucător în 2013/2014 din Anglia, iar în sezonul următor a primit şi distincţia de cel mai bun jucător din Premier League. Alături de gruparea londoneză a câştigat două titluri de campion, o Cupă a Angliei şi o Cupă a Ligii.

În acest sezon, internaţionalul belgian a marcat 19 goluri pentru Chelsea, dintre care 16 în campionat, şi a oferit 13 pase decisive, fiind jucătorul din Anglia care a contribuit cel mai mult pe plan ofensiv, la egalitate cu Salah, depăşindu-i pe Aubameyang, Mane sau Kane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.