Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edi Iordănescu: În numele lui Vali Creţu, cer scuze de la Dinu Todoran

telekomsport.ro
Edi Iordănescu

Tehnicianul formaţiei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îi cere scuze lui Dinu Todoran, în numele lui Vali Creţu, fotbalist care l-a criticat pe fostul antrenor.

"În numele lui Creţu, îmi cer scuze pentru Dinu. Au fost frustrări acumulate, declaraţii date la cald după rezultat. Am avut o discuţie cu Vali. Eu sunt sigur că toţi antrenorii care au fost aici înaintea mea şi-au dat interesul", a declarat Edi Iordănescu

După meciul cu Sepsi, scor 1-1, de pe Arena Naţională, Vali Creţu a spus că la antrenamentele efectuate sub comanda lui Todoran mai mult se stătea.

"Vali Creţu a făcut nişte declaraţii care nu-şi aveau locul. Va fi amendat. Nu e normal să vorbească el despre cei care au antrenat echipa, nu e fair-play, nu era treaba lui. A mai făcut o greşeală mare, a vorbit cu jurnaliştii şi a divulgat chestii din vestiar. Nu se vor lua măsuri extreme, dar va plăti. Nu e la prima abatere. Câteodată sare calul, deşi nu facem gimnastică şi nici echitaţie", a afirmat la rândul său managerul FCSB, Mihai Stoica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.