Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edi Iordănescu, suspendat două meciuri şi penalizat cu 2.900 de lei după meciul cu Poli Timişoara, la care a fost trimis în tribună

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a fost suspendat două meciuri şi penalizat cu 2.900 de lei, după partida cu ACS Poli Timişoara, din Liga I, la care a fost trimis în tribună. "În baza art. 53.1. din RD se sancţionează dl. Iordănescu Edward, antrenor principal FC Astra, cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate sportivă de 2.900 lei", se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Comisia a mai decis suspendarea pentru două jocuri a antrenorului secund al Astrei, Radu Alexandru, şi penalizarea acestuia cu 320 de lei, şi suspendarea pentru un joc a fotbalistului Anatole Abang şi penalizarea acestuia cu 740 de lei. Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de echipa de ACS Poli, scor 2-1, în Liga I. Antrenorul giurgiuvenilor Edward Iordănescu a fost trimis în tribune pentru proteste, moment în care i-a arătat mâinile legate arbitrului Sebastian Colţescu. Astra a jucat din minutul 33 cu un om în minus, după eliminarea lui Abang.

La câteva ore după meci, Astra Giurgiu a anunţat că antrenorul Edward Iordănescu nu a ajuns la declaraţii după joc deoarece a fost oprit de oamenii de ordine şi a explicat, într-un comunicat, gestul tehnicianului. "1. Antrenorul Edward Iordănescu nu a ajuns la declaraţii, după joc, pentru că, la final, când a încercat să vină la vestiare, a fost oprit de oamenii de ordine. Nu avea rost să inflameze spiritele şi a plecat apoi spre hotelul unde era cazată echipa, aflat la câteva sute de metri. 2. Nu s-a intenţionat să se scoată echipa din teren! Fiind eliminat antrenorul, acesta a dorit să transmita ultimele indicaţii, înainte de a părăsi banca. Unul dintre jucători a venit să spună că a fost înjurat şi s-a întârziat câteva zeci de secunde. 3. Gestul de a arăta mâinile încrucişate a venit în completarea discuţiei cu arbitrul de centru, căruia i-a spus că nu a părăsit suprafaţa marcată, nu a jignit si de ce se vrea "să se stea ca la închisoare"? 4. Clubul nostru face aceste precizări necesare si, speram ca decizia Comisiei de Disciplină pentru acest meci, în privinţa celor eliminaţi, să respecte... cronologia şi să vină după cea care trebuia luată la meciul cu Sepsi", se arată în comunicatul clubului giurgiuvean, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.