Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință cu scântei la PSD: Viorica Dăncilă, față în față cu primii opozanți din partid

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Premierul Viorica Dăncilă va participa, miercuri, de la ora 13.00, la ședința senatorilor PSD, în cadrul căreia se va discuta despre susținerea pentru un nou mandat de guvernator al BNR pentru Mugur Isărescu.

Citește și: Radu Tudor, întrebare de 1000 de puncte pentru Rareș Bogdan: Să ne spună și nouă

În ședința de luni, senatorii PSD au decis să nu-i acorde votul lui Isărescu, asta în condițiile în care, după ședința liderilor coaliției, Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu și-au anunțat public sprijinul pentru acesta.

Ședința se anunță una cu scântei, dat fiind faptul că Viorica Dăncilă va fi față în față cu primii opozanți din partid, de la momentul preluării șefiei interimare a PSD.

Senator și purtător de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a explicat decizia senatorilor PSD.

”La ședința de coaliție nu s-a discutat niciun nume. S-a discutat despre algoritm, s-a discutat despre modul în care vom aborda numirile ulterior, după care doamna prim-ministru a ieșit la declarații și nu a spus un nume pentru niciuna dintre aceste poziții. Este adevărat că ulterior s-a spus în spațiul public, domnul Tăriceanu a spus că îl vor susține pe Mugur Isărescu. A urmat ședința de grup a colegilor senatori și acolo a fost o dezbatere destul de aprinsă și am înțeles că s-a hotărât cumva ca acestă candidatură (a lui Mugur Isărescu, n.r.) să nu fie suținută.

Urmează să discutăm și să decidem, pentru că e deja un calendar pe rol, și cu siguranță vom găsi soluția cea mai potrivită astfel încât partidul să poată să aibă această poziție", a spus Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.