Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edinson Cavani a fost dat în judecată de un fost angajat

http://www.dailymail.co.uk
Edinson Cavani

Atacantul uruguayan al echipei Paris Saint-Germain, Edinson Cavani, a fost audiat, marţi, de un judecător din Napoli, după ce a fost dat în judecată de un fost angajat, a anunţat presa italiană. Giuseppe Spinosa, care a fost "omul bun la toate" pentru Cavani la Napoli, unde uruguayanul a jucat în perioada 2010/2013, îi cere atacantului daune de 10.000 de euro pentru "concediere neaşteptată".

"În urmă cu doi ani, după trei ani de colaborare continuă, Cavani a decis că nu mai are nevoie de serviciile mele. Am cerut explicaţii dar nu a vrut să-mi dea motivul concedierii. În 24 de ore m-am trezit fără loc de muncă deşi eram foarte legaţi. Mă ocupam de tot, eram şoferul lui, îi plăteam facturile, înainte de separarea lui, mă ocupam şi de soţia lui şi de copii", a declarat Spinosa.

Fostul angajat nu a apreciat atitudinea lui Cavani după ce s-a mutat la Paris: "Când juca la Napoli era o persoană drăguţă. Dar după transferul la Paris, s-a schimbat. Când a început să câştige mulţi bani nu a mai fost umil ca înainte" conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.