Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edinson Cavani s-a săturat: Golgheterul all-time al lui PSG vrea să părăsească formația pariziană

http://www.dailymail.co.uk
Edinson Cavani

Golgheterul absolut al lui PSG, Edinson Cavani, vrea o altă provocare începând din sezonul viitor, obosit să stea în umbra vedetei braziliene Neymar, scrie ziarul Le Parisien. Presa din Spania a anunţat azi că şi Neymar este pe picior de plecare, posibilele destinaţii fiind Barcelona şi Real Madrid.

Cavani, care fost a eclipsat şi de suedezul Zlatan Ibrahimovic, şi-a regăsit zâmbetul în sezonul trecut, în care a marcat 49 de goluri şi a semnat un nou contract până în 2020, în timp ce salariul său brut a ajuns la 18 milioane euro pe an, anunță Agerpres.

Venirea din vară a lui Neymar, transferat pentru 222 milioane euro de la Barcelona, a schimbat din nou datele pentru uruguayan, care simte că brazilianul are parte de un tratament preferenţial, inclusiv la executarea loviturilor de la 11 m.

Venirea unui nou antrenor ar putea influenţa de asemenea decizia lui Cavani de a pleca, mai ales că patronii din Qatar preferă să-l consulte pe Neymar decât pe uruguayan.

În acest sezon, Cavani a disputat 38 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 33 de goluri. Preţul lui de vânzare este de 60 milioane euro, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.