Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edinson Cavani şi-a reziliat contractul cu Valencia

Reuters
cavani

Atacantul uruguayan Edinson Cavani şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu echipa de fotbal Valencia CF, valabil până în iunie 2024, a anunţat sâmbătă clubul din Primera Division, citat de agenţia EFE.

Cavani a sosit la Valencia în urmă cu un an, după despărţirea de Manchester United, demonstrându-şi calităţile de marcator în prima parte a sezonului. Însă, după participarea la Cupa Mondială din Qatar, fotbalistul sud-american s-a confruntat cu unele probleme fizice şi nu a mai reuşit să înscrie, potrivit Agerpres.

"El Matador", cum este supranumit Cavani, avea unul dintre cele mai mari salarii din lotul Valenciei, o situaţie care i-a făcut pe oficialii clubului spaniol să caute o soluţie pentru ruperea contractului cu golgheterul uruguayan.

În vârstă de 36 de ani, Edinson Cavani a sosit în Europa în 2006, când a semnat cu Palermo, de unde s-a transferat apoi la Napoli, în 2010.

După încă trei sezoane în Italia, el a fost achiziţionat de Paris Saint-Germain, pentru care a marcat 200 de goluri în 301 meciuri. În 2020, Cavani a semnat cu Manchester United şi, după două campanii în Premier League, a ajuns la Valencia.

Atacantul uruguayan urmează acum să se întoarcă în America de Sud, fiind dorit de echipa argentiniană Boca Juniors, conform presei din această ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.