Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință cu scântei la Guvern: Gabriela Firea este față în față cu Marcel Ciolacu (Surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu firea

La Guvern are loc o întâlnire extrem de importantă pentru București și pentru alegerile locale din acest an. Liderul PSD și premier, Marcel Ciolacu, i-a chemat la discuții pe liderii PSD și PNL din București pentru a discuta strategia pentru alegeri, conform surselor noastre.

La această întâlnire participă și Gabriela Firea, în calitate de lider al PSD București, dar și președinții de filiale din toate sectoarele Capitalei. De asemenea, sunt prezenți și liderii PNL de la sectoare, dar și liderul PNL București, Sebastian Burduja.

După ce se va termina ședința cu Marcel Ciolacu, liderii PSD și PNL din București vor avea ședințe separate pentru a adopta deciziile convenite.

Conform surselor noastre se discută strategia pentru alegerile locale, asta după ce PSD și PNL au bătut palma și vor merge cu un candidat comun în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu.

Ședința ar putea fi una tensionată, asta pentru că Gabriela Firea a încercat să obțină susținerea PSD pentru a deveni candidatul la Primăria Capitalei.

De asemenea, în ședință sunt prezentați candidații la fiecare primărie de Sector din București, dar și viziunea liderilor PSD și PNL asupra modului în care se va desfășura campania electorală.

PSD și PNL au decis să meargă împreună la Capitală

Liderii PSD și PNL au decis, în ședința de luni a coaliției de guvernare, să participe în alegerile locale din 9 iunie, în București, pe liste comune de consilieri dar și cu candidați comuni pentru funcțiile de primari, au declarat surse politice pentru Știripesurse.ro

Vezi și: SURSE - PNL și PSD vor cere vot în filialele de sectoare pentru a-l susține pe Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

Decizia luată în cadrul ședinței coaliției:

- Candidat comun pentru primăria municipiului București

- Candidați comuni la primăriile celor 6 sectoare

- Candidați comuni la Consiliul General al Municipiului București

- Candidați comuni la Consiliile Locale de sectoare

Nume de candidați

Numele candidaților urmează să fie desemnate într-o viitoare ședință de coaliției, după aprobarea lor în forurile interne ale PNL și PSD.

La sectoarele 3, 4 și 6 vor fi susținuți Robert Negoiță (PSD), Daniel Băluță (PSD) și Ciprian Ciucu (PNL). Pentru primăria Sectorului 1 va fi un candidat PSD, iar la Sectorul 2 va fi un candidat PNL, au mai declarat sursele citate.

La Primăria Capitalei ar putea fi susținut managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, ca independent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.