Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință de URGENȚĂ la Guvern. STAREA DE ALERTĂ, pe masa de la Palatul Victoria

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvernul Orban

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de luni un proiect de hotărâre privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citește și: Mutare explozivă anunțată de Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va intra în vacanță; răsturnarea Guvernului e o variantă

Duminică, premierul Ludovic Orban a anunţat convocarea unei şedinţe de Guvern luni dimineaţa, pentru derularea procedurilor de instituire a stării de alertă, în cadrul căreia va fi adoptată o hotărâre prin care autorităţile vor avea "la dispoziţie toate mijloacele necesare pentru a impune respectarea" legii.

"Am luat decizia de a convoca Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (luni - n.r.) la 7,30 dimineaţa şi de a convoca şedinţa de Guvern la ora 8,00. Şedinţa CNSU şi şedinţa de Guvern sunt necesare pentru a derula toate procedurile stabilite în Legea 55 pentru instituirea stării de alertă în baza legii", a spus Orban duminică seară, la finalul unei şedinţe de lucru organizate la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.