Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință de URGENȚĂ la PSD privind suspendarea Sorinei Pintea: 'Nu o să duc partidul către cazuri personale'

Marcel Ciolacu

Ședintă de urgență la PSD pe cazul de luare de mită de către Sorina Pintea, fost ministru PSD al Sănătății. Marcel Cioalcu, lider interimar al PSD, a convocat, marți, o ședință informală cu toți președinții de organizații județene „pe situația Sorinei Pintea”. „Cât timp eu o să conduc partidul, nu o să duc partidul către cazuri personale”, a adăugat Ciolacu.

Citește și: Categoria de vârstă cea mai vulnerabilă în fața coronavirusului! Steriu-Cercel: 'Copiii par a fi în siguranță, cei peste 70 de ani plătesc prețul ridicat'

„Am luat act de propunerea dl. Zetea. Nu e un lucru de ascuns că voi avea o ședintă informală cu toți președinții de organizații județene . Vom discuta tot contextul privind situația Sorinei Pintea. Cât timp eu o să conduc partidul, nu o să duc partidul către cazuri personale”, a precizat Marcel Cioalcu.

Totodată, în cadrul întâlnirii va fi abordată și problema de la Caraș Severin, acolo unde procurorii DIICOT au deschis o anchetă ce vizează membri ai PSD.

Președintele Consiliului Județean Maramureș și Presedintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a cerut suspendarea din partid a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, și a senatorului Liviu Pop. Social-democratul a anunțat și că va demara o ancheta a Corpului de Control al Consiliului Judetean la Serviciul de achizitii publice a spitalului din Baia Mare. „Modificarea Statutului PSD pentru implementarea imediata a unui set de masuri pentru ca actele de corupție să fie pedepsite aspru din punct de vedere politic” a mai spus Zetea că va cere conducerii PSD. Mai multe detalii AICI.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.