Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință decisivă la Primăria Capitalei - ce proiecte se află pe masa lui Nicușor Dan

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan primărie

Primarul general Nicuşor Dan a convocat şedinţa Consiliului General pentru luni, de la ora 19.00. Pe ordinea de zi a întrunirii figurează mai multe proiecte de hotărâre, printre care cel pentru înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale. Vor fi desemnaţi şi reprezentanţii în Adunarea General a Acţionarilor STB, Companiei Municipale Cimitire Bucureşti, a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Termoenergetica şi a Companiei Municipale Medicale.

Autorul exploziei din Nashville a fost identificat

În contextul situaţiei generate de răspândirea virusului SARS CoV-2, consilierii vor avea la dispoziţie mai multe săli, iar pentru proiectele care presupun vot secret, aceştia vor fi chemaţi, pe rând, în sala de sedinţă, pentru ridicarea buletinelor de vot, precizează PMB, într-un comunicat de presă.
Ordinea de zi, conform site-ului Primăriei Capitalei este următoarea:
„1. Proiect de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii de Transport Bucureşti STB S.A.
2. Proiect de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Cimitire Bucureşti S.A.
3. Proiectul de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Medicală Bucureşti S.A.
4. Proiect de hotărare privind completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 421/21. 12. 2020 privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A.
5. Proiect de hotărare pentru completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 401/21. 12.2020 privind înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.