Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință secretă la Camera Deputaților - Aleșii AUR au rămas sancționați și se consideră martiri: 'Este o onoare să pot suferi împreună şi pentru poporul român'

Inquam Photos / George Calin
Camera Deputatilor plen

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, marţi, în şedinţă secretă, contestaţiile deputaţilor AUR Ciprian-Titi Stoica, Ringo Dămureanu, Lilian Scripnic, Alin Coleşa, Sorin-Titus Muncaciu şi a deputatului neafiliat Dumitru Coarnă.

Contestaţiile au fost depuse după ce Comisia juridică a decis sancţionarea celor şase deputaţi cu 50% din indemnizaţie, pentru o perioadă de şase luni, în urma scandalului din plen din data de 10 mai.

Deputatul AUR Alin Coleşa a declarat după şedinţa de plen că respingerea contestaţiei nu îl va opri din a protesta de câte ori va considera necesar.

"Au fost respinse toate contestaţiile. Mai spun încă o dată că această sancţiune este ilegală, abuzivă, nedreaptă, atât în literă cât şi în duh, dar este o onoare pentru mine că o pot suferi, pentru că protestul nostru a fost pentru apărarea intereselor poporului român. Este o onoare să pot suferi, chiar puţin, împreună şi pentru poporul român, reprezintă un dar şi o recunoaştere, cea mai bună recunoaştere din partea adversarilor şi nu ne va opri această sancţiune. Din contră, ne oferă o motivaţie şi o recunoaştere că suntem pe drumul cel bun", a spus Alin Coleşa, potrivit Agerpres.

El a adăugat că împreună cu colegii săi de la AUR va decide dacă se va adresa instanţei de judecată sau nu.

"Mă afectează această sancţiune, pentru că timp de 6 luni voi avea indemnizaţia înjumătăţită, dar sunt obişnuit cu puţin. Mergem înainte", a afirmat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.