Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a publicat Acatistierul Sfinţilor Români (vol. I)

basilica.ro
Duminica tuturor sfintilor

Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă (IBMO) a publicat volumul I, lunile septembrie-februarie, al Acatistierului Sfinţilor Români.

În Cuvântul înainte, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a menţionat că „folosul duhovnicesc al citirii Acatistelor este foarte mare”, potrivit basilica.ro.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

Prin citirea unui Acatist „avem privilegiul de a vorbi cu sfinţii, de a le cunoaşte vieţuirea pilduitoare, de a le cere sprijin şi de a-i avea ca rugători ai noştri către Preasfânta Treime”.

„Cinstirea Sfinţilor români are o importanţă deosebită pentru vocaţia noastră ca popor purtător de Hristos şi iubitor de sfinţenie, răbdător în suferinţă, dar plin de speranţa izvorâtă din credinţă”.

Odată cu apariţia acestei lucrări, Patriarhul s-a rugat Sfinţilor români „să ne ajute să păstrăm credinţa ortodoxă, să o transmitem prin educaţie copiilor, să o apărăm în faţa rătăcirilor de orice fel şi să continuăm lucrarea de zidire a bisericilor şi de zidire a noastră sufletească”.

Poți răsfoi cartea accesând acest link.

Volumul de față poate fi poate fi achiziţionat prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la tipografia@patriarhia.ro, editura@patriarhia.ro sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.