Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eduárd Novák, CAMPION PARALIMPIC, propunerea UDMR pentru MTS: Pot să fac lucruri grozave pentru sportul românesc

Eduard Novak

Eduárd Novák, propunerea UDMR pentru Ministerul Tineretului și Sportului, medaliat paralimpic, spune că e convins că poate face lucruri grozave pentru sportul românesc, pe care și-ar dori să îl ducă oriunde în lume.

Eduárd Novák, propunerea UDMR pentru Ministerul Tineretului și Sportului, medaliat paralimpic, spune că e convins că poate face lucruri grozave pentru sportul românesc, pe care și-ar dori să îl ducă oriunde în lume, conform Mediafax.

UDMR a anunțat luni seara că propune pentru funcția de ministru al Tineretului și Sportului pe Eduárd Novák, cel care în prezent este președinte al Federației Române de Ciclism și fost campion și medaliat paralimpic, participant la 4 ediții ale Jocurilor Paralimpice.

După anunțul făcut de UDMR, Eduárd Novák a scris pe pagina lui de Facebook că este bucuros că realizările lui de până acum, atât ca sportiv, cât și ca mentor, au dus la această propunere.

„Sunt extrem de onorat să fiu propunerea UDMR pentru Ministerul Sportului și le mulțumesc pentru încredere. Mă bucur că toate eforturile și realizările mele de până acum atât ca sportiv, cât și ca mentor sau președinte al Federației Române de Ciclism m-au condus către această propunere. Sunt conștient de munca pe care o presupune această funcție, de provocările pe care le implică, dar sunt convins că pot, alături de echipa potrivită, să fac lucruri grozave pentru sportul românesc, pentru

tinerii talentați și pentru campionii noștri”, scrie Novák.

Novák a reușit în ultimii ani să revitalizeze în România sportul cu bicicleta, tot mai multe competiții de rang organizate la noi în țară găsindu-și loc în calendarul federației internaționale de profil.

El și-ar dori să ducă sportul românesc oriunde în lume.

„Rolul sportului în viața noastră, a fiecăruia, e esențial, și nu cred că există cineva care să conteste asta. Îmi doresc să îmi aduc contribuția la stabilirea unei direcții care să influențeze pozitiv viitorul sportului românesc, iar dezvoltarea să fie elementul cheie regăsit în toate segmentele sportive. Avem nevoie să cunoaștem mai mult ca oricând ce e fairplay-ul, să ne aplaudăm campionii, să îi încurajăm pe cei cu potențial și să ducem cât mai departe sportul românesc oriunde în lume”, mai spune el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.