Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eduard Hellvig, pus în gardă după amenințările lui Florian Coldea: 'Cred că se numără și el, pentru că a desecretizat protocoalele'

hellvig sri

Mircea Badea a comentat, în pasa emisiunii „Sinteza zilei” cu „În gura presei”, declarațiile făcute de Florian Coldea, după ieșirea de la Comisia pentru controlul SRI. Coldea a făcut trimiteri la Iuda, numindu-i pe unii „trădători” și amenințându-i că nu vor sfârși bine.

„Eu când l-am văzut astăzi pe Coldea la televizor, realizezi că rezolvă mai mult decât 4.000 de documente desecretizate, 70 de poze ale lui Ghiță și 40.000 de analize pe rapoartele Inspecției Judiciare făcute de noi. Când îl vezi pe ăla cum zice „spionii, trădătorii”, el se lupta cu spionii și cu trădătorii. Dar totul foarte simplist, zici că era Mălin Bot. Ce au în comun Werner, Mălin Bot și Coldea? Simplismul. La ei, lucrurile sunt extrem de simple. Practic i-a amenințat pe mai mulți și cred că se numără și Hellvig, pentru că el a desecretizat protocoalele”, a spus Mircea Badea.

Autoritățile americane au dat lovitura: Confiscare masivă de marijuana în California. Sechestru peste 100 de case

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, a făcut referire, după audierea în Comisia de Control al SRI, la persoane care trădează interesele ţării, dând exemplu pilda lui Iuda. "Unii, în mod vizibil, practică, astăzi, acelaşi lucru cu interesele statului român", a spus Coldea.

„În încheiere, în spiritul perioadei pe care o celebrează acum creştinii, aş vrea să reamintesc şi cred că e momentul potrivit  şi de un celebrul unui personaj biblic, al cărui nume nu aş vrea neapărat să-l dau care în urmă cu circa 2.000 de ani a trădat pentru 30 de arginţi, ce dacă ulterior l-au apucat remuşcările, lucrurile nu s-au putut repara şi răul făcut nu a putut fi rezolvat. Evident ca orice trădător, destinul lui a sfârşit tragic. Din această perspectivă constat cu îngrijorare că unii, în mod vizibil practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal şi fără pic de ruşine. Ba mai mult par să-şi facă un titlu de glorie din asta, afectând instituţii fundamentale şi capacităţi democratice de apărare a statului român. Poate ar fi bine cu toţii să reflectăm la acest episod biblic şi astfel de personaje. O să revenim cu alte precizări pe măsura întâlnirilor noastre cu membrii comisiilor”, a declarat Florian Coldea după audierea în comisia parlamentară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.