Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eduard Irimia, promoter: O luptă între Ghiță și Benny ne apropie mai bine de luptele tari din străinătate

Daniel Ghita

Eduard Irimia, promoter, este sigur că în Glory nu mai sunt sportivii care erau în urmă cu câțiva ani. Consideră că Rico Verhoeven nu are niciun adversar de calibru, iar șefii promoției nu îi mai vor perminte olandezului să se lupte, pentru a treia oară, cu marocanul Badr Hari, anunță MEDIAFAX.

”Cine nu recunoaște că în Glory nu mai sunt luptătorii de mare valoare de acum 10-12 ani înseamnă că are o mare problemă. Glory se mândrește cât de cât cu Rico, dar cam atât. Dar și așa o să vedeți că nu va mai avea loc o a treia luptă între Rico-Badr Hari. Nu își mai are rostul, iar șefii de la Glory nu sunt chiar atât de naivi.

Citește și: Lovitură sub centură! Ludovic Orban l-a atacat pe Meleșcanu

Ei și-au dat seama că Rico a avut noroc cu carul în cele două dispute, iar în a doua olandezul a fost șifonat cam rău și a câștigat doar că s-a accidentat Badr Hari. O lume întreagă a văzut că marocanul este un adevărat luptător și este mai bun.” , a declarat Irimia pentru prosport.ro, care apreciază că Daniel Ghiță și Benny sunt doi dintre luptătorii de top ai lumii.

„Are tehnică, forță și viteză. El și cu Ghiță sunt din garda veche. Benny s-a luptat de două ori cu Rico și nu cred că o să îl învingă vreodată. Dar, dacă tot am vorbit de o luptă între Ghiță și Moroșanu, după părerea mea o luptă între Ghiță și Benny ne apropie mai bine de luptele tari din străinătate. Benny se aseamănă oarecum ca stil de Daniel Ghiță și cred că putem să vedem un meci frumos între ei cu schimburi spectaculoase de lovituri de pumni și de picioare.

Citește și: Ministrul Finanțelor, chemat la audieri! Pentru ce trebuie să dea explicații

Într-o luptă Ghiță-Moroșanu nu cred că putem să vedem din partea ambilor sportivi așa ceva. Însă nu știu dacă Benny are interes să se lupte cu Daniel Ghiță. O să vină și o să ne spună că el are contract cu Glory, dar după părerea mea România ar avea de câștigat din toate punctele de vedere în urma unei lupte între Daniel și Benny.” , a mai spus Irimia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.