Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edward Iordănescu: Băieţii au făcut un meci bun şi asta mă bucură, dar din punct de vedere financiar, nu stăm bine

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Edward Iordănescu şi-a felicitat jucătorii după meciul foarte bun făcut de Gaz Metan împotriva lui FC Hermannstadt, scor 4-1. Partida a fost controlată de la un capăt la celălalt de Mediaş, dar repriza secundă l-a impresionat pe antrenor, potrivit Mediafax.

”Băieţii au făcut un meci bun şi asta mă bucură. Sper să continuăm la fel. Îi felicit pe jucători. Am controlat jocul, am avut o circulaţie bună a balonului şi nu întâmplător au venit şi golurile în repriza secundă. A fost o reconfirmare pentru ce s-a întâmplat până acum în play-out . Am câştigat prin caracterul echipei şi prin valoarea echipei”, a spus Iordănescu, la DigiSport.

Citește și: Mario Rondon: 'Ştiu că avem o situaţie grea la club, dar luptăm pentru stafful tehnic și pentru antrenor'

Totuşi, Iordănescu nu s-a ferit să vorbească şi despre problemele finaciare cu care se confruntă echipa. ”Din punct de vedere financiar, nu stăm bine, dar conducerea va reuşi să echilibreze situaţia. Vom ieşi din insolvenţă. Băieţii sunt plătiţi, pe ei nu îi interesează latura juridică. Dar e adevărat, au trecut câteva zile grele. Urmează jocul cu Dinamo, dar cred că victoria de azi ne scapă în mare măsură de la retrogradare. Dinamo e o forţă, îşi doreşte câştigarea play-out-ului, aşa că va fi un meci interesant”, a mai spus acesta.

În urma acestui succes, Gaz Metan rămâne pe primul loc în play-out, cu rezultate foarte bune: 8 meciuri, 7 victorii, un egal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.