Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Rondon: 'Ştiu că avem o situaţie grea la club, dar luptăm pentru stafful tehnic și pentru antrenor'

fanatik.ro
gaz metan medias

Rondon a făcut spectacol în meciul cu Hermannstadt. Atacantul Mediaşului a marcat 3 goluri, dar la finalul partidei a vorbit deschis despre problemele financiare de la echipă şi despre punctul forte al vestiarului. Tot ce a ţinut jucătorii uniţi până acum a fost stafful tehnic, potrivit Mediafax.

”Sper să continuăm la fel. Ştiu că avem o situaţie grea la club, dar luptăm pentru stafful tehnic şi pentru antrenor. Situaţia financiară a clubului nu e foarte bună, dar sper ca totul să revină la normal. Noi luptăm din orgoliu. Am făcut totul conform planului, aşa cum am stabilit cu antrenorul, şi sper să continuăm la fel şi în următoarele meciuri”, a declarat Rondon la finalul partidei, pentru DigiSport.

Citește și: Alexandru Maxim a prins 11 minute în remiza, 3-3, pe care Mainz a scos-o, acasă, cu Leipzig, locul 3 din Bundesliga, după ce a revenit de la 0-2

Gaz Metan s-a impus cu 4-1 pe teren propriu împotriva lui FC Hermannstadt. Partida a avut loc în etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1 Betano. În urma acestui succes, Gaz Metan acumulează 38 de puncte şi rămâne pe primul loc în play-out. De partea cealaltă Hermannstadt rămâne pe locul 12, 19 puncte, loc care duce la barajul pentru menţinerea în prima ligă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.