Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edward Iordănescu, revoltat: 'Ar trebui să plâng în hohote, este infernal programul'

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că formația sa are un calendar destul de comprimat, agresiv, și dacă alte echipe se plâng de programul încărcat, el ar trebui să plângă în hohote pentru că Astra este echipa cu cele mai multe jocuri, deja, programul este infernal.

''Avem un calendar destul de comprimat, agresiv chiar, la doar trei zile de la ultimul joc oficial ne aflăm din nou în fața unei provocări (n.r. meciul de joi, cu FK Oleksandria din Ucraina), nu am avut cum să lucrăm prea mult să personalizăm pregătirea jocului, dar asta este, trebuie să ne adaptăm. Dacă unii, de la alte echipe, se plâng de programul încărcat înseamnă că eu ar trebui să plâng în hohote, pentru că deja suntem echipa cu cele mai multe jocuri, suntem echipa care a început cel mai repede cu prezența europeană, a fost o vară foarte scurtă, nu am avut timp construim, nu am avut timp să uniformizăm pregătirea'', a declarat Edward Iordănescu, conform Agerpres.

Citește și: Viitorul a dat LOVITURA la primul meci în Champions League: Gol EXTRATERESTRU marcat de jucătorii lui Gică Hagi / VIDEO

El a spus că la Astra Giurgiu au venit jucători pe parcurs și în continuare sunt jucători legitimați, iar "când nu ai soluții foarte multe, indiferent cât de mult încerci să apelezi la sistemul de rotație prin care să aduci prospețime de la joc la joc, e greu să ai omogenitate și automatism", iar "partea negativă" este că, în continuare, Astra va juca din trei în trei zile și au început să apară accidentările.

''Noi vom juca în campionat luni 31 iulie, după care plecăm într-o deplasare foarte lungă în Ucraina și trebuie să mergem și cu avionul și cu mașina, după care venim, jucăm la trei zile din nou în campionat cu Craiova și mai este și o intermediară, deci este infernal programul și la ultimul joc deja au început să apară și anumite probleme musculare, mă gândesc în special la Erico, pe care a trebuit să-l scoatem și sper să nu se accentueze astfel de probleme'', a încheiat Edward Iordănescu.

Meciul dintre Astra Giurgiu și FK Oleksandria se va disputa joi 27 iulie, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, de la ora 20,30, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.