Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa Comisiei de Apărare bate cu pumnul în masă, în plină forfotă mondială: Referendumurile lui Putin nu valorează nici cât hârtia buletinelor de vot

facebook.com
Nicoleta Pauliuc pnl senator

Nicoleta Pauliuc (PNL), preşedinta Comisiei pentru Apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senatul României, a făcut o analiză a referendumurilor organizate de forţele separatiste pro-ruse din regiunile ocupate din Ucraina în care a denunţat simulacrul de exerciţiu democratic. De asemenea, Pauliuc punctează faptul că niciun stat, nici măcar cele satelit ale Federaţiei Ruse, nu au recunoscut autoproclamatele republici independente din zona de Est a Ucrainei. La fel cum acest exerciţiu de PR internaţional ratat nu a fost recunoscut de principalii participanţi ai Summitului de la Samarkand: China, India, Iran sau Turcia.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Pauliuc îl aseamănă pe Vladimir Putin cu Iosif Vissarionovici Stalin, autor al celebrei expresii “Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”.

Redăm în integralitate postarea Nicoletei Pauliuc care insistă asupra faptului că lumea civilizată nu va mai face concesii Federaţiei Ruse cum s-a întâmplat cu Georgia sau Crimea.

“Referendumurile făcute de Federaţia Rusă, cu pistolul la tâmpla cetăţenilor ucraineni, în aşa zisele regiuni separatiste nu sunt recunoscute nici măcar de prietenii lui Vladimir Putin de la Samarkand. Aşadar, ele nu au nici măcar valoarea practică a hârtiilor băgate în urnă. Ruşii au impresia că trăim încă pe vremea lui Stalin, cel care spunea că “Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”. Prin aceste demersuri în bătaie de joc la adresa democraţiei, ruşii n-au făcut altceva decât să arate că sunt încă şi mai izolaţi decât la începutul conflictului. După Georgia (2008) şi Crimea (2014), nimeni nu mai este dispus să facă astfel de concesii unui imperiu al răului cu tendinţe expansioniste aşa cum este Federaţia Rusă în acest moment“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.