Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa deputaților Forța Dreptei: 'A venit momentul ca Guvernul să anunțe când se ridică starea de alertă'

Violeta Alexandru

A venit momentul ca Guvernul să-şi asume un eşec în privinţa vaccinării și să nu-i mai penalizeze pe cei care s-au vaccinat, a afirmat luni fostul ministru PNL Violeta Alexandru, actual lider al grupului parlamentar al Forța Dreptei. Ea a precizat că parlamentarii Forța Dreptei solicită Guvernului să prezinte un calendar pentru ridicarea stării de alertă.

"La consultarea pe care am avut-o cu colegii mei am decis să cerem Guvernului să prezinte un calendar clar pentru ridicarea stării de alertă. Statul român trebuie să-şi facă treaba indiferent că se numeşte stare de alertă sau nu, vaccinarea populaţiei trebuie să continue. Şi eu şi colegii mei suntem persoane care ne-am vaccinat cu toată schema obligatorie şi considerăm că dacă Guvernul a eşuat în această privinţă, nu înseamnă că trebuie să impună restricţii pentru cei care s-au vaccinat şi respectă în continuare regulile de protecţie (...). Prin urmare, a venit momentul ca Guvernul să-şi asume un eşec în privinţa vaccinării, să nu-i mai penalizeze pe cei care s-au vaccinat şi a venit momentul să le spună oamenilor când anume ridică starea de alertă", a afirmat Violeta Alexandru, la Parlament, la o conferinţă de presă susţinută alături de fostul preşedinte PNL Ludovic Orban.

Ea a adăugat că atât cadrele medicale, cât şi celelalte structuri îşi vor face treaba indiferent dacă în România este stare de alertă sau nu.

Fostul preşedinte al PNL, liderul Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat, luni, formarea la Camera Deputaţilor a unui grup parlamentar al "deputaţilor independenţi de dreapta", menţionând că din acesta vor face parte 13 parlamentari, iar lider va fi Violeta Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.