Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa Senatului intervine în scandalul dintre sindicate și Guvern: 'Dialogul nu trebuie să fie doar un exerciţiu de imagine; este un element cheie'

epochtimes-romania.com
Anca Dragu

Dialogul tripartit între sindicate, patronate şi autorităţile statului nu trebuie să fie formal, doar "un exerciţiu de imagine", ci un "element cheie" pentru rezolvarea problemelor din societate, a transmis, joi, preşedintele Senatului, Anca Dragu, la Congresul Blocului Naţional Sindical.

"Vă felicit pentru activitatea pe care o desfăşuraţi de 30 de ani în beneficiul salariaţilor. (...) Ca să trecem cu bine această perioadă şi să protejăm cea mai importantă resursă - resursa umană, e nevoie să colaborăm şi să identificăm împreună soluţii, atât pentru atingerea obiectivelor dumneavoastră, cât şi pentru punerea în aplicare a programului de guvernare care propune un nou model de dezvoltare", a afirmat Dragu, într-un mesaj video transmis la Congresul BNS.

Marcel Ciolacu mitraliază Guvernul în fața liderilor de sindicat: 'Ne aflăm în mijlocul unui război, iar PSD e în aceeași barcă cu BNS'


Ea a subliniat că dialogul tripartit este vital pentru o economie sănătoasă.

"Foarte important de subliniat, este punctul meu de vedere, este faptul că dialogul tripartit între sindicate, patronate şi autorităţile statului nu trebuie să fie unul formal, doar un exerciţiu de imagine sau de respectare a legislaţiei care prevede conlucrarea. De ce? Pentru că acest dialog este vital pentru o economie sănătoasă, fiind un element cheie pentru menţinerea consensului şi pentru rezolvarea problemelor din societate", a spus Anca Dragu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.