Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stricat relația de prietenie? Șeful ANPC, reacție la criticile lui Liviu Dragnea: 'Sunt convins că dânsul a fost mai preocupat de elaborarea rețetarelor'

Inquam Photos / Octav Ganea
horia constantinescu anpc

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a răspuns cu sarcasm, la Antena 3 CNN, criticii subtile lansate de Liviu Dragnea în proaspăt lansata "emisiune" culinară de pe Youtube, referitoare la informațiile de pe alimentele din magazine.

„Sunt convins că dânsul a fost mai preocupat de elaborarea rețetarelor pe care acum văd că le transmite în spațiul public și nu a avut timp să dedice acțiunilor noastre de control. Noi aplicăm sancțiuni pentru dimensiunea caracterelor de pe etichetele suplimentare de foarte mult timp.

Suntem în discuții foarte avansate cu marea majoritate a marilor retaileri și transmitem acestora cu fermitate că ne dorim produse cu inscripționarea principală în limba română. Nu sunt puține deja produsele ce au remediat cele constatate de colegii mei, și aici mă refer la operatori economici de anvergură”, a spus șeful ANPC, la Antena 3 CNN.

Liviu Dragnea și-a lansat propriul canal de YouTube și a prezentat și o primă rețetă: mâncarea de fasole galbenă păstăi. În înregistrare, acesta face referire la ANPC, criticând instituția pentru lipsa unor unor măsuri care să asigure o mai bună informare a cumpărătorilor asupra alimentelor din magazine.

„Nu mai folosesc demult produse cumpărate din magazin pentru că nu mai am încredere. Pur și simplu nu mai am încredere.

Știu că cei de la instituția aia care ar trebui să controleze nu prea au curaj să se ia de ei, nu am văzut nicăieri în lume ca în limba țării respective să scrie atât de mic încât să ai nevoie de lupă ca să citești ce scrie acolo”, a spus Liviu Dragnea.

Horia Constantinescu a devenit celebru în Constanța după ce a închis restaurante celebre în stațiunea Mamaia, a sancționat McDonald’s și a amendat Primăria Constanța pentru starea în care se aflau acum câțiva ani locurile de joacă din oraș. În plan personal, Horia Constantinescu este nașul de cununie al lui Andrei Năstase, fiul fostului premier PSD, Adrian Năstase. Totodată, după izbucnirea scandalului public cu „bodyguarzii” care au venit să îl apere pe Liviu Dragnea la Curtea Supremă în octombrie 2017, Horia Constantinescu a declarat că este prieten cu doi dintre acei bărbați.

Siteul ziariștii.com a adunat, într-un articol din februarie 2020, mai multe declarații publice de-ale lui Horia Constantinescu:

- „Liviu Dragnea m-a câștigat, la fel ca Adrian Năstase, ca om puternic în interior. Pentru că vorbim de un om care, de asemenea, înțelege nealinierea. Eu nu sunt nealiniat în sensul în care sunt necumpătat și mă duc seara și mă îmbăt și mă târăsc pe stradă. Nu, sunt un om nealiniat în sensul că nu pot să mă comport ca o oaie socială. Da, Liviu Dragnea este un om cu caracter.”

- „Domnul Liviu Dragnea mi-a acordat încredere după ce mi-a luat Radu Mazăre postul de președinte al organizației PSD Costinești, ca s-o pună pe Ema Gavrilă, concubina fratelui lui, în locul meu. Nicușor Constantinescu i-a scris lui Radu Mazăre un mesaj pe care mi l-a pus în copie și scria: «Ai așteptat ca să fiu canceros ca să-ți bați joc de oamenii pe care eu i-am adus în județul Constanța».”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.