Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful campaniei lui Klaus Iohannis explică de ce refuză președintele dezbaterea cu Dăncilă

iohannis dobre

Șeful campaniei electorale al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, susține că președintele preferă să meargă între oameni, asta în timp ce Viorica Dăncilă preferă să vorbească între patru pereți.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

”Klaus Iohannis se întâlnește peste tot prin țară cu românii. Viorica Dăncilă doar în spații protejate, în sediul PSD și la emisiuni aranjate, pentru că pe stradă este huiduită. Nu are curaj să iasă între oameni!

Suntem în ultima zi de campanie, așa că în calitate de coordonator al campaniei pentru alegerile prezidențiale, am realizat un scurt bilanț. În ultimele săptămâni, Președintele Klaus Iohannis a fost în peste 30 de județe, a fost protagonistul a zeci de evenimente de campanie, toate între români, a întâlnit peste 100.000 de cetățeni. La toate aceste evenimente s-a plimbat prin orașe, printre oameni, a vorbit și discutat cu ei, a făcut mii de poze!

Ce a făcut Viorica Dăncilă în tot acest timp? A stat închisă în sediul de campanie, a făcut naveta partid-Parlament și atât. Pentru că adevărul este că îi este frică de oameni. Ea nu poate să meargă între oameni, pentru că cetățenii știu cine este candidatul PSD și o apostrofează. Dacă iese pe stradă, Viorica Dăncilă este huiduită, nu poate să dea ochii cu românii.

Duminică trebuie să mergem la vot! Votul este forța noastră! Candidatul PSD trebuie învins și Klaus Iohannis merită să câștige cu un scor covârșitor!”, scrie Dan Motreanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.