Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful catolicilor din România, după tragedia de la Constanța: 'Facem apel la autorități să facă tot posibilul ca astfel de drame să NU se mai repete'

vaticannews
mons. Aurel Percă

Arhiepiscopul Mitropolit de Bucureşti, Aurel Percă, şi-a exprimat compasiunea, vineri, faţă de victimele incendiului de la Spitalul din Constanţa şi familiile acestora şi a făcut un apel către autorităţi "să facă tot posibilul" pentru ca astfel de drame să nu se mai repete.

"Ştirea referitoare la incendiul puternic care a izbucnit în Secţia ATI a Spitalului de Boli infecţioase din Constanţa a provocat durere şi indignare în întreaga ţară. Încă o dată, într-un spital din România au murit nişte oameni, veniţi acolo ca să-şi redobândească sănătatea. În numele preoţilor şi credincioşilor din Arhidieceza de Bucureşti, împreună cu PS Cornel Damian, Episcop Auxiliar de Bucureşti, şi IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit emerit, doresc să-mi exprim compasiunea faţă de victimele acestui incendiu cumplit şi faţă de familiile lor şi să le asigur de rugăciunea noastră. Ne rugăm, totodată, şi pentru cei care se luptă să salveze victimele - pompieri, medici, personal sanitar. Facem apel la autoritățile administrative și politice să facă tot posibilul ca astfel de drame să nu se mai repete", a transmis IPS Percă.

Citește și: Arhiepiscopia Tomisului intervine după incendiul mortal din Constanța: IPS Teodosie o să-i pomenească în rugăciuni pe morții de la spital

Şapte pacienţi au murit, vineri, în incendiul izbucnit la Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Întregul spital, unde erau internaţi 125 de pacienţi, a fost evacuat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.