Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CCR, mesaj cu ocazia Zilelor Baroului Bucureşti

ccr
marian enache

Preşedintele Curţii Constituţionale, Marian Enache, a transmis un mesaj cu ocazia Zilelor Baroului Bucureşti, la aniversarea a 191 de ani de avocatură în Bucureşti în care subiniază importanţa profesiei de avocat şi i-a felicitat pe membrii Baroului Bucureşti pentru activitatea lor.

”Sărbătorirea Zilelor Baroului Bucureşti îmi oferă prilejul şi onoarea de a vă felicita pentru apartenenţa la profesia nobilă de avocat, pe care o exercitaţi cu profesionalism şi demnitate! Profesiunea liberală a avocaturii este independentă şi liberă, iar prin performanţele activităţii în domeniul dreptului contribuiţi la înfăptuirea justiţiei, printr-o neobosită promovare şi apărare a drepturilor, libertăţilor şi intereselor legitime ale cetăţeanului, prin strădaniile depuse pentru accesul liber la justiţie al cetăţeanului”, a transmis preşedintele Curţii Constituţionale, Marian Enache.
Enache a vorbit, în mesajul său şi despre statul de drept.
”Aniversarea celor 191 de ani de avocatură din cadrul Baroului Bucureşti celebrează, de fapt, statul de drept şi cultivă o mai bună înţelegere a uneia dintre cele mai vechi profesii juridice. Prin caracteristicile profesiei, avocaţii dezbat marile probleme ale dreptului, îi apără pe cei care nu se pot apăra singuri şi se bucură de provocările pe care le întâmpină pe parcurs, astfel încât prin munca lor au un aport substanţial în lume. Cu acest prilej special aniversat în Baroul Bucureşti, în numele meu şi al  judecătorilor constituţionali vă transmitem un sincer La mulţi ani şi multe succese în activitatea Domniilor voastre !”, a adăugat Marian Enache în mesajul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.